Lietuvos sporto universitetas kviečia į virtualų sporto forumą-tarptautinę mokslinę konferenciją

Gruodžio 34 d. Lietuvos sporto universitetas (LSU) antrus metus surengs sporto forumą-tarptautinę mokslinę konferenciją „Sportininkų rengimo valdymas ir sportininkų darbingumą lemiantys veiksniai“. Dėl koronaviruso pandemijos šįkart dviejų dienų renginys vyks virtualiai. Tikimasi, kad nuotolinis renginys suburs sporto šakų federacijų ir kitų LSU socialinių partnerių atstovus, trenerius, fizinio ugdymo specialistus, dėstytojus ir studentus.

Sporto forume tarptautiniu mastu pripažinti sporto mokslo ekspertai iš Škotijos, Graikijos, Vokietijos, Italijos ir Suomijos skaitys pranešimus sporto bendruomenei aktualiomis temomis: apie sportininkų mitybą, dopingo vartojimą ir korupciją sporte, personalo valdymą, apie smurto ir socialinės atskirties prevenciją per sportą ir fizinę veiklą bei kt.

Sporto forumą pratęsiančioje kasmetėje tarptautinėje mokslinėje konferencijoje, kuri vyks jau vienuoliktą kartą, bus aptariami olimpiečių rengimosi varžyboms iššūkiai, treniruotės ir varžybų proceso kontrolė bei kompleksinis valdymas, psichosocialiniai ir edukaciniai treniruotės aspektai, fizinio aktyvumo ir sveikatos sąsajos, sporto fiziologijos, judesių valdymo ir sportininkų reabilitacijos bei taikomosios fizinės veiklos klausimai, sporto vadybos ir sportinės rekreacijos bei studentų sporto aktualijos, šiuolaikinių technologijų taikymas sporte.

Daugiau informacijos apie sporto forumą-konferenciją: https://bit.ly/3kcRVoP

Renginį finansuoja ir Lietuvos mokslo taryba.